Translation Information

Project website https://github.com/ubports
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Translation suggestions can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation uses bilingual files.
Translation license Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International
Repository git@gitlab.com:ubports/apps/ubports-app.git
Repository branch master
Last remote commit Translated by tamer dab <dabsantamer@yahoo.com> using Weblate (Hebrew) - 100.0% (26 of 26 strings) a9bc19d
TamerDab authored 2 weeks ago
Repository containing Weblate translations https://translate.ubports.com/git/ubports/ubports-app/
Filemaskpo/*.po
Translation file po/sq.po
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update a year ago
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update a year ago
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update a year ago
None

Committed changes

UBports / ubports-appAlbanian

Committed changes 2 years ago
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update 2 years ago
Jeff

Translation changed

UBports / ubports-appAlbanian

UBports u krijua nga shumë anëtarë të komunitetit rreth jush dhe rreth botës. Edhe pse nuk ngarkojmë një sasi të caktuar, ne varemi nga mbështetja financiare nga komuniteti. Nëse dëshironi që ne të kemi sukses, ju lutemi dhuroni <a href='https://paypal.me/ubports'> një herë </a> ose <a href='https://patreon.com/ubports'> mujore&lt;/a&gt; ose <a href='https://liberapay.com/ubports'> javore </a>. Ne do të ishim shumë të lumtur dhe ju mund të jepni një kontribut të tillë të drejtë. Në këmbim, ne do të punojmë me shpejtësi të plotë në projekt dhe do të mbajmë të gjithë mbështetësit të azhurnuar.
2 years ago
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update 2 years ago
Jeff

Translation changed

UBports / ubports-appAlbanian

UBports u krijua nga shumë anëtarë të komunitetit rreth jush dhe rreth botës. Edhe pse nuk ngarkojmë një sasi të caktuar, ne varemi nga mbështetja financiare nga komuniteti. Nëse dëshironi që ne të kemi sukses, ju lutemi dhuroni <a href='https://paypal.me/ubports'> një herë </a> ose <a href='https://patreon.com/ubports' > mujore> ose <a href='https://liberapay.com/ubports'> javore </a>. Ne do të ishim shumë të lumtur dhe ju mund të jepni një kontribut të tillë të drejtë. Në këmbim, ne do të punojmë me shpejtësi të plotë në projekt dhe do të mbajmë të gjithë mbështetësit të azhurnuar.
2 years ago
None

Resource update

UBports / ubports-appAlbanian

Resource update 2 years ago
Jeff

Translation changed

UBports / ubports-appAlbanian

UBports u krijua nga shumë anëtarë të komunitetit rreth jush dhe rreth botës. Edhe pse nuk ngarkojmë një sasi të caktuar, ne varemi nga mbështetja financiare nga komuniteti. Nëse dëshironi që ne të kemi sukses, ju lutemi dhuroni <a href='https://paypal.me/ubports'> një herë </a> ose <a href ='https://patreon.com/ubports' > mujore> ose <a href='https://liberapay.com/ubports'> javore </a>. Ne do të ishim shumë të lumtur dhe ju mund të jepni një kontribut të tillë të drejtë. Në këmbim, ne do të punojmë me shpejtësi të plotë në projekt dhe do të mbajmë të gjithë mbështetësit të azhurnuar.
2 years ago
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words Chars
Total 26 518 3,313
Translated 100% 26 518 3,313
Needs editing 0% 0 0 0
Failing check 3% 1 1 5

Last activity

Last change June 2, 2018, 7:10 p.m.
Last author Jeff Gashi

Activity in last 30 days

Activity in last year