Translation status

Strings129
3.8%
Words2475
5.1%
- Good translations
- Translations with failing checks
- Fuzzy translations

Other components

Project Translated Words Review Checks Suggestions
Documentation: about
100.0% 100.0% 0.0% 0 0 Translate
Documentation: appdev
20.8% 12.5% 0.0% 0 0 Translate
Documentation: index
100.0% 100.0% 0.0% 0 0 Translate
Documentation: porting
4.8% 4.4% 0.0% 0 0 Translate
Documentation: userguide
3.9% 2.4% 0.0% 0 0 Translate
ubports.com (Website)
100.0% 100.0% 0.0% 1145 0 Translate
- Good translations
- Translations with failing checks
- Fuzzy translations

Project Information

Project website https://docs.ubports.com
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Any authenticated users can contribute.
Repository https://github.com/ubports/docs.ubports.com.git
Repository branch master a7d6c45
Translation file locales/sq/LC_MESSAGES/contribute.po
When User Action Translation
a week ago None Committed changes UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
11 days ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
2 weeks ago Jeff Gashi New translation UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
Kontrolloni nëse bug është raportuar tashmë
2 weeks ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
2 weeks ago Jeff Gashi New translation UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
Kjo mund të duket e qartë, por është e lehtë të humbasësh. Shko te (Settings - Updates) dhe sigurohuni që pajisja juaj të mos ketë përditësime të Ubuntu. Nëse jo, vazhdoni me këtë udhëzues. Nëse është kështu, përditësoni pajisjen tuaj dhe përpiquni të riprodhoni gabimin. Nëse akoma ndodh, vazhdoni me këtë udhëzues. Nëse jo, bëj një valle të vogël! Ky bug tashmë është fiksuar dhe ju mund të vazhdoni të përdorni Ubuntu Touch.
2 weeks ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
2 weeks ago Jeff Gashi New translation UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
Instaloni versionin e Ubuntu Touch më të fundit
2 weeks ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
2 weeks ago Jeff Gashi New translation UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
Kjo faqe përmban informacione për t'ju ndihmuar të na ndihmoni duke raportuar një gabim të zbatueshëm për Ubuntu Touch. Ajo NUK përmban informacion mbi raportimin e bug-ve në aplikacione, shumica e kohës që futja e tyre në OpenStore do të përcaktojë se ku dhe si të bëhet kjo.
2 weeks ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
Browse all translation changes

Locking

Locking the translation will prevent others to work on translation.

Translation is currently not locked.

Statistics

Percent Strings Words
Total 129 2475
Translated 3.8% 5 128
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change June 4, 2018, 1:55 a.m.
Last author Jeff Gashi

Activity in last 30 days

Activity in last year