Translation status

Strings96
81.2% Translate
Words2263
74.6%

Other components

Component Strings Words Needs editing Checks Suggestions Comments
Documentation: appdev 10.1% 8.0% 3.9% 0.7% 0.0% 0.0% Translate
Documentation: contribute 2.6% 4.4% 0.0% 0.5% 0.0% 0.5% Translate
Documentation: index 95.0% 99.2% 5.0% 5.0% 0.0% 5.0% Translate
Documentation: porting 0.6% 0.1% 0.6% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Documentation: userguide 3.7% 2.2% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate

Translation Information

Project website https://docs.ubports.com
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Translation suggestions can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation uses bilingual files.
Translation license CC BY-SA 4.0
Repository https://github.com/ubports/docs.ubports.com.git
Repository branch master 89629fe, yesterday
Filemasklocales/*/LC_MESSAGES/about.po
Translation file locales/sq/LC_MESSAGES/about.po
When User Action Detail Object
8 months ago None Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
8 months ago None Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
8 months ago None Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
8 months ago None Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: about - Albanian
a year ago Rrahim Translation completed UBports Docs/Documentation: about - Albanian
a year ago None Committed changes UBports Docs/Documentation: about - Albanian
a year ago Rrahim New translation UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Ky nuk është një cikël përfundimtar. Lirime të qëndrueshme janë gati kur të jenë gati dhe nuk duhet të futin mete të reja ose të ofrojnë tipare shumë të paplota. Që nga azhurimi OTA nuk mund të lëshohet para se të gjitha çështjet kritike janë të mbyllura, ETA mund të duhet të lëvizin duke bërë një hamend të arsimuar kur të gjitha çështjet mund të trajtohen. Nëse ka shumë çështje të shtuara në një moment historik, ato hiqen ose shtohen në momentin tjetër.
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: about - Albanian
a year ago Rrahim New translation UBports Docs/Documentation: about - Albanian
stabile: çdo gjashtë deri në tetë javë nëse nuk ka ndonjë problem kritik në kanalin rc
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 96 2263
Translated 81.2% 78 1689
Needs editing 11.5% 11
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change June 3, 2018, 4:55 p.m.
Last author Rrahim Gashi

Activity in last 30 days

Activity in last year