Component Strings Words Needs editing Checks Suggestions Comments
Documentation: about 81.2% 74.6% 11.5% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Documentation: appdev 10.1% 8.0% 3.9% 0.7% 0.0% 0.0% Translate
Documentation: contribute 2.6% 4.4% 0.0% 0.5% 0.0% 0.5% Translate
Documentation: index 95.0% 99.2% 5.0% 5.0% 0.0% 5.0% Translate
Documentation: porting 0.6% 0.1% 0.6% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Documentation: userguide 3.7% 2.2% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Project website https://docs.ubports.com
Translation license CC BY-SA 4.0
Number of strings 15102
Number of words 231926
Number of languages 16
Number of source strings 1214
Number of source words 19201
When User Action Detail Object
8 months ago None Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
8 months ago None Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
8 months ago None Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
8 months ago None Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: userguide - Albanian
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: porting - Albanian
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: contribute - Albanian
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: appdev - Albanian
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: about - Albanian
a year ago None Resource update UBports Docs/Documentation: index - Albanian
Browse all language changes

Activity in last 30 days

Activity in last year