Project Translated Words
Dekko
100.0%
100.0%
OpenStore
79.7%
69.7%
UBports
83.2%
77.1%
UBports Docs
14.4%
15.7%
UBports Website
51.4%
34.4%
Unity8
34.1%
22.8%
Language code sq
Text direction Left to right
33 Plural: Default plural
Number of plurals 2
Plural type One/other (classic plural)
Plurals Singular 1
Plural 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Plural equation n != 1
When User Action Detail Object
9 minutes ago none Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
9 minutes ago none Suggestion removed during cleanup UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
11 hours ago none Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Për shkak se sigurimi i cilësisë mbështetet shumë në komunitet, ne përpiqemi të ndjekim çështjet ku përdoruesi do të presë, sesa në depot e tyre përkatëse. Kjo do të thotë se problemet e pothuajse të gjitha komponentëve të dërguar me imazhin e sistemit janë gjurmuar në 'Ubuntu Touch Tracker' https://github.com/ubports/ubuntu-touch> `__. Përjashtimi i vetëm janë aplikacionet e klikimit, të cilat përditësohen në mënyrë të pavarur nëpërmjet OpenStore.
11 hours ago none Suggestion added UBports Docs/Documentation: about - Albanian
Pasi Canonical papritur 'ka mbaruar mbështetjen e saj për Ubuntu Touch <https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and- Konvergjenca botuar në prill 2017, UBports dhe projektet e saj motra filluan të punojnë në ruajtjen dhe zgjerimin e kodit burimor për të ardhmen.
a month ago none Resource update OpenStore/openstore-app - Albanian
a month ago none Resource update UBports/terminal-app - Albanian
a month ago none Resource update OpenStore/openstore-app - Albanian
a month ago none New string to translate UBports/terminal-app - Albanian
a month ago none Resource update UBports/terminal-app - Albanian
2 months ago none Resource update UBports/ubports-app - Albanian
Browse all language changes

Activity in last 30 days

Activity in last year

There are no glossaries defined for this language.